De griep had mij ook (een beetje) te pakken: twee dagen in bed gelegen, maar vooral heel erg verkouden. Stápels zakdoekjes en zo’n lekkere rochelhoest.. Wat mij het meest stoorde was dat ik zo moe was en dat mijn neus dichtzat.

Ik kreeg niet genoeg zuurstof binnen, leek het. Ademen ging moeizaam…verkouden

Nou, dat is allemaal weer goed gekomen (wat op zich ook al weer een wonder van de natuur is) maar het zette me ook aan het denken over Adem…. Zuurstof….

Ik ben al lekker op weg met het schrijven van een boek over dagelijkse preventie tegen kanker:  Wat kun je zelf thuis, in je dagelijks leven doen om jezelf zo goed mogelijk te beschermen tegen het krijgen van kanker?

Zuurstof is cruciaal, lees ik tijdens mijn research. Iedere cel in je lijf die te weinig zuurstof krijgt, minder dan 65% om  precies te zijn, verandert in een kankercel. Altijd.

En om je cellen te voorzien van de nodige zuurstof is het natuurlijk eerst zaak om goed te ademen en bijv lekker buiten te zijn. Maar dat is niet genoeg. Je cellen moeten de zuurstof ook nog uit je bloed de cel in zien te “trekken” . En daar komt tegenwoordig heel vaak de klad in. Door iets wat we dagelijks doen: namelijk door onze voeding….

Gelukkig is de oplossing behoorlijk simpel. Een makkelijke manier om de zuurstof optimaal je cellen in te krijgen. Wat enorm helpt is: om de goede vetten en ook genoeg vet te eten…!!

Nieuwsgierig geworden?

60% van alle kankergevallen had voorkomen kunnen worden door een andere leefstijl, lees ik ook in mijn research. 60%…. (en soms lees ik nog hogere percentages!!) Voeding is heel belangrijk daarbij.

Ik heb voor jou een uittreksel uit een geweldig boek over “ preventie tegen kanker door het  eten van de goede vetten“ . ( door dokter Brian Peskin: the hidden truth about cancer).

Vul je antwoord op mijn volgende vraag in in het commentaarveld hieronder en ik stuur je het uittreksel op!  Dan kan je meteen aan de slag!

Mijn vraag: Waar bak jij het liefst je eten in? Waarom doe je dat met juist dit product?

Ik ben heel benieuwd naar je antwoord!

Op maandag 13 april om 20 uur geef ik een lezing over hoe je met voeding en met homeopathie optimaal de zuurstof in je cellen krijgt Doe er je voordeel mee!!
Locatie: De Veste, Ridder van Catsweg 300 Gouda. Kosten: 2,50
Van harte welkom! Meld je even aan via info@vrouwenpraktijkveerkracht.nl

Adem de lente in!

Veel plezier, Harmke