2016-10-column-gouda-nlIn mijn praktijk voor homeopathie zie ik tegenwoordig steeds vaker mensen die net klaar zijn met een chemokuur of bestralingskuur i.v.m. kanker. Ze zijn opgelucht, dat deze behandelingen achter de rug zijn, maar regelmatig voelen ze zich allesbehalve goed. Ze zijn erg moe, lusteloos of somber, vinden hun draai niet in het gewone leven en hebben ook lichamelijke klachten. Dat is een goede aanleiding om met homeopathie te starten. Wat kan homeopathie dan voor je betekenen?

Homeopathie is een milde maar heel doeltreffende methode om weer energie te krijgen. Het helpt je om je levenskracht weer te voelen en te gaan vertrouwen op je lichaam. Pijnen, spijsverteringsklachten, geheugenproblemen, verhardingen in de huid, oedeemvorming: het zijn allemaal klachten waar de homeopaat iets mee kan. Het heeft ook veel zin om al tijdens de behandelingen in het ziekenhuis homeopathie te gebruiken. Dat staat beslist de werking van de behandelingen daar niet in de weg (!) en maakt dat je er makkelijker doorheen gaat. En soms helpt het je net om het laatste stukje ook vol te houden. Je bent bijvoorbeeld minder misselijk en je huid blijft gezonder…

Op mijn website lees je verhalen van patiënten die hierover vertellen. Ook kun je me natuurlijk altijd bellen of mailen voor meer informatie. Van harte welkom in mijn praktijk.

Mocht je willen reageren of een ervaring delen? Laat hieronder je reactie achter…

Op je gezondheid!