Over mij

Ik help vrouwen met borstkanker om zich fitter, krachtiger en vitaler te voelen. Ik doe dat door middel van klassieke homeopathie.  Dat doe ik bijvoorbeeld in de periode van bestraling, chemo of hormoontherapie. Al deze therapieën hebben een enorme impact op lichaam en geest. Van vrouwen wordt dan ook in deze periode een grote veerkracht gevraagd. Een goede homeopathische begeleiding optimaliseert die kracht! En na dit traject help ik deze vrouwen om hun vitaliteit nog verder te vergroten en een zo optimaal mogelijke gezondheid te verkrijgen. Dit alles met natuurlijke en niet-schadelijke middelen. We gaan weer opbouwen!

Ik geloof dat in onze huidige tijd de kracht van vrouwen meer dan ooit nodig is. We leven in een tijd van verharding, versnelling en vervuiling. Deze samenleving heeft behoefte aan onze vrouwelijke kwaliteiten: inlevingsvermogen, zorgzaamheid,  creativiteit, bescherming van het kwetsbare, rust, respect voor de natuur:  gevoel boven verstand  en leven vanuit het hart.

Daarom raakt het mij enorm om te zien dat juist nu vrouwen zo vaak te maken krijgen met kanker in een heel vrouwelijk onderdeel van hun lijf: hun borsten. Borsten die staan voor vrouwelijkheid, voeden, contact, verbinding en schoonheid.

Een eigenschap die ik sterk bewonder en herken in vrouwen is Veerkracht. Ik herken dat in de vrouwen om mij heen en in mijzelf Als er ergens Veerkracht gevraagd wordt, is het wel in een situatie waarin je geconfronteerd wordt met een levensbedreigende ziekte als borstkanker…

Ik help vrouwen met borstkanker om hun veerkracht weer terug  te vinden. Als klassiek homeopaat heb ik daar een prachtige methode voor.  Homeopathie wordt niet voor niets de Koningin onder de geneeskunst genoemd. Heel passend is het ook dat homeopathie werkt met puur natuurlijke stoffen,  zo passend bij onze oerkracht. Een goede homeopathische behandeling kan je helpen om je weer sterker, vitaler en gezonder te voelen. Vrouwen vinden hun Veerkracht weer terug!

En vrouwen met veerkracht kunnen weer van het leven genieten: van de gewone alledaagse dingen, van hun gezin, vrienden en familie. En wat zo heerlijk is, ze kunnen zich ook weer inzetten voor hun passies: wat willen ze bijdragen in deze wereld.

Lieve vrouwen, we zijn allemaal op reis. Dit leven, dit geschenk, brengt ons naar vriendelijke oorden en tijden, maar  af en toe hebben we te maken met de heftigheid van pijn, afscheid en verdriet. Het kan dan heel fijn zijn als er iemand een stukje met je meeloopt. Iemand die je helpt je kracht weer te voelen als het zwaar is, iemand die je Veerkracht teruggeeft en soms zelfs wat vleugels. Zo kan je weer verder gaan. Ik loop graag een eindje met je mee, omdat ik geloof in jou, unieke vrouw.

Ik heb mijn opleiding tot homeopaat gevolgd aan de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde Arnhem en ben daar al sinds 1996 afgestudeerd. Ik volg regelmatig bijscholingen en heb intervisie en supervisie om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Homeopathie algemeen

Neem ook eens een kijkje op mijn algemene website homeopathie-kroeze.nl