Praktische informatie

Het eerste consult is tegelijk de intake en de start van de begeleiding. Ik zet samen met jou je ziektegeschiedenis en je biografie op een rij. Natuurlijk bespreken we de stand van zaken van dit moment. Waar ligt het accent, waar gaan we als eerste mee aan de slag. Vaak krijg je al meteen homeopathische medicijnen mee naar huis. Anders krijgt je ze toegestuurd binnen twee werkdagen. Het eerste consult duurt ca. anderhalf uur en kost 130 euro.

De consulten vinden plaats in mijn praktijk aan de Bleulandweg 274 in Gouda. Op verzoek kom ik in de regio van Gouda aan huis, maar daar reken ik dan wel iets extra’s voor. Binnen Gouda is dat 20 euro per consult, daarbuiten spreek ik het bedrag ervoor af in overleg met je.

Een vervolgconsult is elke keer weer een gesprek over hoe het met je gaat. Ik stel de medicatie bij als dat nodig is en er is alle tijd om je verhaal te doen. Voor mij als homeopaat is het ook heel belangrijk om te horen hoe je je voelt, hoe het met je energie gaat, waar je je misschien zorgen om maakt. Dat vormt met je fysieke toestand het uitgangspunt van mijn ondersteuning.

Het vervolgconsult kost 110 euro. We kijken samen wat de optimale frequentie is. In het begin van onze samenwerking zal dat regelmatig zijn; ga je je sterker en vitaler voelen, dan worden de tussenpozen vanzelfsprekend langer. Kom je in rustiger vaarwater, dan zie ik je nog 5-6 x per jaar gemiddeld.

De meeste homeopathische medicijnen zitten bij  de consultprijs in. Soms is het nodig om als aanvulling andere natuurlijke middelen te gebruiken. Hiervoor schrijf ik dan een recept uit. De kosten hiervan zijn in de regel niet hoog. Natuurlijk gaat dit alles in overleg met jou.

Als je aanvullend verzekerd bent, vergoeden de meeste ziektenkostenverzekeraars mijn consulten deels of volledig. Je kunt vermelden dat ik lid ben van de beroepsvereniging NVKH. Zie hiervoor de informatie van je eigen verzekeraar.  Omdat de vergoeding uit de aanvullende verzekering komt, heeft deze niets van doen met je eigen risico!

Tip: welke zorgverzekering ?
De vergoedingen en aanvullende premies voor homeopathie worden bekend gemaakt door alle zorgverzekeraars. Deze informatie is overzichtelijk geplaatst op:
www.zorgwijzer.nl/vergoeding/homeopathie

Gegevens van mijn praktijk
Bleulandweg 274
2803 HL Gouda
tel. 06-38334436
email: info@homeopathiebijborstkanker.nl

Telefonisch spreekuur voor het maken van je afspraak of voor informatie/overleg:
dinsdag t/m vrijdag tussen 8.30 – 9.00 uur, op tel.nr. 06-38334436.
Op maandag is de praktijk gesloten. Ik zal dan ook geen email beantwoorden.

RoutebeschrijvingMijn praktijk is gevestigd op de 7e verdieping (lift aanwezig).  De flat ligt vlak bij het Groene Hart ziekenhuis, locatie Bleuland. Ruime en gratis parkeergelegenheid onderaan de flat. Je ziet wel het bord: betaald parkeren, maar ik neem de kosten voor mijn rekening. Dus: negeer het bord, parkeer en geef mij je kenteken door. Dat laatste kun je al van tevoren doen, maar kan ook aan het begin van het consult.

Met de auto: (je kunt de aanwijzingen: “ziekenhuis” volgen.) Vanaf de A12: afslag Gouda, 1e stoplichten rechtsaf richting Gouda. Daarna bij de 2e stoplichten linksaf (richting station, Burgemeester Jamessingel). 2e stoplichten links: Dreef.
De scherpe bocht naar rechts volgen, meteen na de bushalte aan uw linkerhand de oprit nemen naar de flat.
Komt u vanaf het centrum, dan is de flat de 2e vanaf het ziekenhuis.

Met het openbaar vervoer: De praktijk ligt op loopafstand van station Gouda. Neem de uitgang:  “Bloemendaalzijde”. Steek de straat rechtover en ga meteen na het water linksaf, door een voetgangershekje. Loop langs het water en ga de eerste afslag rechts.Je komt uit tegenover een verzorgingstehuis, laat dit rechts van je liggen. Daarna kom je uit op een grote weg met een kruispunt met stoplichten. Ga hier linksaf. Dit is al de Bleulandweg. Mijn praktijk ligt aan de overzijde van de straat en is de 2e flat.
Het is ca. 8-10 minuten lopen vanaf het station.

Er stoppen 3 bussen vlak bij de flat: bus 177, 186 en 4. Halte: Bleulandweg. Daarna ca. 30 meter teruglopen en de oprit naar de flat op. Maar het is wsch. sneller meteen vanaf het station te lopen.

Ervaring
Ik werk nu al bijna 20 jaar als klassiek homeopaat en de laatste jaren richt ik mij steeds meer op het werken voor vrouwen met borstkanker. Ook ben ik initiatiefnemer van Vrouwenpraktijk Veerkracht, een multidisciplinair centrum voor aanvullende zorg bij borstkanker. Voor meer informatie www.vrouwenpraktijkveerkracht.nl.

Deze site, die je nu bezoekt is speciaal gericht op vrouwen met borstkanker. Ik heb daarnaast ook nog een andere, meer algemene site: www.homeopathie-kroeze.nl

 

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten en in het Register van de Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen, een gespecialiseerde geschilleninstantie voor de Complementaire en Alternatieve Zorg. Bij deze laatste instantie kunt u -in het onverhoopte geval- een klachtenfunctionaris inschakelen.

Reacties plaatsen is niet mogelijk.